Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Pille Hinta

Elérhetőség: Előrendelhető
Pille hinta-hajlékony hintával
Cikkszám: NAPRAPILLEHI

Leírás és Paraméterek

Pille hinta-hajlékony hintával. E terméknél különösen fontos az egyensúly megtartása, hiszen a hajlékony laphinta flexibilis, testformát követő anyaga mozog a gyermekek alatt. Csak a magukat stabilan megtartani tudó gyermekeknek ajánljuk.

A játszótéri eszköz megfelel az MSZ EN 1176 szabványsorozat előírásainak. 

A termékhez mellékeljük a lebetonozható távtartó rudat is!

Telepítéshez szükséges információk:

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep. 

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik a betonozási pontok rajza szerint. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren. 

Az eszköz szerelvényezésénél ügyeljünk arra, hogy a hintaülőke alja és a talaj között 350 mm távolságot hagyjunk! A felfüggesztő pontok földtől mért magassága 1200 mm.

Javasolt betontuskók mérete: 600x800 mm

Mérete H 160 cm SZ 51,5 cm M 160 cm
Anyaga Porfestett fémlábazat; HDPE-műanyag dekorációs panelek; Hajlékony, fémszállal erősített laphintaülőke galvanizált acéllánccal; erősített hintacsukló felfüggesztéssel
Súly 120kg
Javasolt életkor 4-14 év
Esésmagasság 70 cm
Esési tér 453cmx547 cm (150cm távolság esetén)
Bruttó esési tér 25 m2
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!