Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

HDPE panelek

Kisebb korosztályhoz tartozó gyermekeknek szánt edukációs panelek csoportja, melyek a tanulást segítő eszközök elsődleges táborához tartoznak,színesebbé szórakoztatóbbá teszik a játszóterek kínálatát Játszva fejlesztik és játékkal segítik a tanulást. Tágítják a gyermekek ismereteit, és erősíti logikájukat. 

Köztéri kiegészítők, tanúsítványt nem igényelnek! smiley

Rendezés:

HDPE panel – Halacska

Egyedi ajánlat kérhető

156.845 Ft

Milyen halacskák vannak vizeinkben? Edukációs, interaktív paneljeink tágítják a gyermekek ismereteit, és erősíti logikájukat.  Egyedi gravírozásainknak köszönhetően mindenki személyre, szabhatja játszótéri eszközeit.

HDPE panel – Állatos

Egyedi ajánlat kérhető

156.845 Ft

Edukációs, interaktív paneljeink tágítják a gyermekek ismereteit, és erősíti logikájukat.  Egyedi gravírozásainknak köszönhetően mindenki személyre, szabhatja játszótéri eszközeit. Ennek köszönhetően biztos nem lesz párja az Önnek épülő játszótereknek.

HDPE panel – Balaton

Egyedi ajánlat kérhető

156.845 Ft

Inspiráló edukációs eszköz, amely logikai feladatokkal ösztönzi a gyermekeket gondolkodásra. A feladványok megoldásában a társak segítségére is szükség lehet, így kiválóan segíti a társas interakció létrejöttét. 

HDPE panel – Magasságmérő

Egyedi ajánlat kérhető

156.845 Ft 

A magasság mérésében a társak segítségére is szükség lehet, így kiválóan segíti a társas interakció létrejöttét. Egyoldalas panel.

HDPE panel – Magyarország

Egyedi ajánlat kérhető

156.845 Ft

Kiegészítő, szórakoztató és egyben inspiráló edukációs eszköz, amely  ösztönzi a gyermekeket gondolkodásra.

Kétoldalas panelként is kialakítható!