Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Fém Hintaállvány-1 állású

Elérhetőség: Előrendelhető
Klasszikus készségfejlesztő játszótéri játékelem.
Cikkszám: NAPRAFHIA

Leírás és Paraméterek

A hintázásnak nyugtató hatása van, csökkenti a feszültséget, a szorongást, biztonságérzetet kelt, segíti az idegrendszer érését. Pozitív hatása van a mozgáskoordinációra, téri tájékozódásra, egyensúlyérzékre, ritmusérzékre, beszédfejlődésre, gondolkodásra, és összpontosításra egyaránt.

Kialakítása: A vázszerkezet porfestéssel színezett60x80-as fém zártszelvény. Az állványra szerelhető: alumíniumbetétes laphinta lánccal és/vagy biztonsági bébihinta lánccal, mely hintákhoz szintén szükséges az MSZ EN 1176:2018 szabvány szerinti megfelelőség. Mindkét esetben a hinták végein rozsdamentes galvanizált acélláncokkal kerül rögzítésre, hogy állítható legyen a magasság.

Telepítéshez szükséges információk:

Az ütéscsillapító felület kialakításánál ügyeljünk arra, hogy szintetikus burkolattal történő borítás esetén a 7000 mm-es hossz végétől 500-500 mm akadálymentes szabad tér legyen mindkét irányba; előre és hátra egyaránt, mely szabad tér, minimum termett talaj legyen. Ez azt jelenti, hogy a 7000 mm-es hosszúságú szintetikus felület vége nem zárható le beton-, és faszegéllyel, illetve semmilyen más egyéb kemény anyaggal sem!

Homok ütéscsillapító felület esetén az esési tér hossza: 800 cm

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fémlábak betonozásával történik. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást  és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet. A talajszintet jelölés mutatja a lábazaton.

Az együléses hintaállványhoz választott hintaülőke szerelvényezésénél ügyeljünk arra, hogy a hinta keretének alja és a talaj között 40 cm távolságot hagyjunk.

Javasolt betontuskók mérete: 60x40x40 cm

Mérete H 280 cm SZ 250 cm M 239 cm
Lábhossz 275cm
Anyaga Porfestett fémlábazat
Súly 140kg
Javasolt életkor 2-14 év
Esésmagasság 130 cm
Esési tér gumiszegély esetén 200 cm x 700 cm, bruttó 14 m2
Esési tér szóródó anyaggal 200 cm x 800 cm, bruttó 16 m2
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!