Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Páros hinta fém állvánnyal

Elérhetőség: Előrendelhető
Hintaállvány a speciális kialakítású JNM-205 kódszámú Páros hintához kialakítva
Cikkszám: NAPRAPFEMA

Leírás és Paraméterek

A hintázásnak nyugtató hatása van, csökkenti a feszültséget, a szorongást, biztonságérzetet kelt, segíti az idegrendszer érését. Pozitív hatása van a mozgáskoordinációra, téri tájékozódásra, egyensúlyérzékre, ritmusérzékre, beszédfejlődésre, gondolkodásra, és összpontosításra egyaránt.

A páros hintaülőke benne:

  • Gumi borítású, UV stabil, nagy teherbírású, alubetétes laphinta 
  • Gumi borítású, UV stabil, biztonsági gyerekhinta

Mindkét hintaülőkénk külön is rendelkeznek ide vonatkozó, MSZ EN-1176-1,2 Megfelelőségi tanúsítvánnyal, amelyek kínálatunkban külön termékként is kaphatóak.

Telepítéshez szükséges információk:

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m felett van, így ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az esési tér alatti ütközési felületen. Ez lehet természetes szóródó anyag (homok, gyöngykavics, fakéreg) vagy szintetikus felület (gumi, műfű).

Az ütéscsillapító felület kialakításánál ügyeljünk arra, hogy gumiburkolattal történő borítás esetén a 900 cm-es hossz végétől 50-50 cm akadálymentes szabad tér legyen mindkét irányba; előre és hátra egyaránt, mely szabad tér, minimum termett talaj legyen. Ez azt jelenti, hogy a 900 cm-es hosszúságú szintetikus felület vége nem zárható le beton-, és faszegéllyel, illetve semmilyen más egyéb kemény anyaggal sem!

Homok ütéscsillapító felület esetén az esési tér hossza: 1000 cm.

Mérete H 300 cm SZ 240 cm M 260 cm
Anyaga Porfestett fémlábazat
Súly 220kg
Javasolt életkor 3-14 év
Esésmagasság 155 cm
Esési tér gumiburkolat esetén 200x 900 cm, br.18 m2
Esési tér szóródó anyaggal 200 x 1000 cm, br. 20 m2
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!