Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Fészekhinta MINI

Elérhetőség: Előrendelhető
Mini Fészekhinta D115cm
Cikkszám: FHNMINI

Leírás és Paraméterek

Kialakítása: A vázszerkezet és egyben állványzat hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből készül, ez a betonozható lábazat is. Az oszlopok végét anyagában színezett, a termékcsalád nevét fémjelző napraforgó motívum zárja. Az állványra szerelvényezhető 95-100 cm vagy 115-120 cm átmérőjű, szintén tanúsított Fészekhintaülőke termékkínálatunkból.

A terméket kompletten kínáljuk, így annak része a Fészekhintakosár is, amely vandál biztos acélbetétes kötélből készül. A kosarat felfüggesztő kötélzet szintén acélbetétes kötélből készül, hogy a gyermek kezét ne csípje be hintázás közben, és a végein rozsdamentes galvanizált acélláncokkal kerül rögzítésre, hogy amennyiben szükséges, idővel állítható legyen a magasság. A kosár belseje pókháló mintázatú, találkozási pontoknál egybefont, sodrott acélbetétes UV-stabil, polietilén bevonatos kötélből készül, melyek préselt alumínium hüvelyekkel csatlakoznak a külső acélcsőhöz.

A Fészekhinta MINI termékünk alacsony esésmagassága miatt ütéscsillapító felületként elegendő a gondozott gyep is.

A felfüggesztés átmenő csavarozással, kontraanyával ellátott, galvanizált hengergörgős csapágyas, dupla forgáspontú hintacsuklókkal történik. A láncos csatlakozó rész sekli rész is menettel ellátott és önbiztosító anyával rögzített. A csatlakozó lánc 6mm-es szemnagyságú galvanizált acéllánc, mely az Y-elágazású sodrott acélbetétes polietilén bevonatú kötélhez csatlakozik, hogy a fészek lengés közbeni stabilitását biztosítsa. Kerek rozsdamentes acélcső váz biztosítja a kosár merevségét, melyet kívülről polietilén, UV sugárzásnak ellenálló kötélfonat borít.

Mérete H 120 cm SZ 260 cm M 230 cm
Anyaga Fém részek-Felületkezelt acélcső felhasználásával kialakított vázszerkezet. Fészekhinta kosár
Súly 185kg
Javasolt életkor 2-14 év
Esésmagasság 100 cm
Esési tér gumiburkolattal 250 x 600 cm
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!