Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

YUNKA Négytornyú vár

Elérhetőség: Előrendelhető
YUNKA termékcsalád 4 tornyú vára- elsősorban iskolákhoz, közterületi játszóterekre ajánljuk.
Cikkszám: YNK-JN-013

Leírás és Paraméterek

Extra 4 tornyú vár a megszokottól eltérő formavilággal, anyagfelhasználással és kreatív, játékos kiegészítőikkel

A terméket esésmagassága és méretei alapján iskolák és közterületi játszóterek már erősebb izomzatú, bátrabb gyermekeinek ajánljuk elsősorban.

A Yunka játékai a legendás dél-amerikai dzsungelekbe repítik az ifjú felfedezőket. A tornyok között ingatag átkelők hívnak kalandra! Aki szemfüles a misztikus nép szent állatait is észreveszi a lombok között!

Kialakítása:

A 4 tornyú vár kalandparkszerűen épül fel, a fő részek különböző játékmodulokból állnak; mindezeket különböző függőhidak kötik össze és változatos feljárók gazdagítják a játékélményt. A tornyokon belül és kívül finommotorikus mozgásfejlesztő eszközök is elhelyezésre kerültek.

A terméket kompletten kínáljuk, így annak része a képen látható, 2db rozsdamentes fém csúszdalap is.

Ez a csúszdalap a nap sugarainak hatására felmelegedhet, ezért a játékélmény megtartásához kérjük, telepítésnél vegye figyelembe a játék égtáj szerinti tájolását is.

Telepítéshez szükséges információk

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m felett van, így ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az esési tér alatti ütközési felületen.
Ez lehet természetes szóródó anyag (homok, gyöngykavics, fakéreg) vagy szintetikus felület (gumi,műfű).

A játék rögzítése a rozsdamentes acélcsövek betonozásával történik. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet.
 

A rozsdamentes fémből készült termék-részeket telepítés után közvetlenül fémtisztító spray-vel, tiszta, puha, száraz ronggyal kötelező áttörölni, hogy az esetlegesen jelen lévő fémpor szennyeződéseket eltávolítsuk, megakadályozva ezzel a termék elszíneződését, esetleges rozsdásodását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!