Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Hajó- komplex játszótéri elem

Elérhetőség: Előrendelhető
Változatos játékfunkciókkal és eszközökkel ellátott Hajó egy komplex játszótéri elem, melyet elsősorban óvodákba, közterületi játszóterekre ajánlunk.
Cikkszám: NAPRAHK

Leírás és Paraméterek

Kialakítása: A hajó 65 cm dobogómagasságú toronyrésze alatt mászóalagút van elhelyezve, lehetőséget adva a bújócskának, mászásnak. A toronyból távcsövön kémlelhetjük a vidéket vagy "vízbe merülhetünk" a fémcsúszdán. A torony másik oldalán kötélalagúton juthatunk át a hajóorr részébe, amely szintén 65 cm-es dobogómagasságú játékrész. Innen lejutni a talajszintre rámpán vagy mászófalon tudunk. Aki igazán bátor, az kipróbálhatja az orrvitorlán lévő mászókötelet is.

Telepítéshez szükséges információk:

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep.

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A fém tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm- lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren.

Mérete H 550 cm SZ 210 cm M 200 cm Dobogószint:65cm
Anyaga Porfestett fém lábazatelemek, UV stabil, színezett rétegelt lemez, HDPE műanyag lapok. Kapaszkodó és mászóka részek-polietilén, UV álló műgyanta mászókövek.Hajlított, fém mászórudak. Acélbetétes kötélből készült mászóháló műanyag roppantott csomópontokkal.Rozsdamentes fém csúszdalap
Súly 330kg
Javasolt életkor 2-8 év
Esésmagasság 65 cm
Esési tér 900x 500 cm (br.45m2 nettó:42m2) Felületkezelés:környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz.
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal) Egyéb helyeken kereszthornyolt, süllyesztett fejű facsavarokat alkalmazunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!