Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó-Fém Hintaállvány-4 állású

Elérhetőség: Előrendelhető
Klasszikus készségfejlesztő játszótéri játékelem
Cikkszám: NAPRAFHIA4

Leírás és Paraméterek

A hintázásnak nyugtató hatása van, csökkenti a feszültséget, a szorongást, biztonságérzetet kelt,segíti az idegrendszer érését. Pozitív hatása van a mozgáskoordinációra, téri tájékozódásra, egyensúlyérzékre, ritmusérzékre, beszédfejlődésre, gondolkodásra, és összpontosításra egyaránt.

Kialakítása: A vázszerkezet porfestéssel színezett60x80-as fém zártszelvény. Az állványra szerelhető: alumíniumbetétes laphinta lánccal és/vagy biztonsági bébihinta lánccal, mely hintákhoz szintén szükséges az MSZ EN 1176:2018 szabvány szerinti megfelelőség.

Telepítéshez szükséges információk:

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fémlábak betonozásával történik. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást (lásd Talajábra), és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet. A talajszintet jelölés mutatja a lábazaton.

A Kétüléses hintaállványhoz választott hintaülőke szerelvényezésénél ügyeljünk arra, hogy a hinta keretének alja és a talaj között 40 cm távolságot hagyjunk.

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m felett van, így ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az esési tér alatti ütközési felületen. Ez lehet természetes szóródó anyag (homok, gyöngykavics, fakéreg) vagy szintetikus felület (gumi, műfű). Az ütéscsillapító felület kialakításánál ügyeljünk arra, hogy szintetikus burkolattal történő borítás esetén a 700 cm-es hossz végétől 50-50 cm akadálymentes szabad tér legyen mindkét irányba; előre és hátra egyaránt, mely szabad tér, minimum termett talaj legyen. Ez azt jelenti, hogy a 700 cm-es hosszúságú szintetikus felület vége nem zárható le beton-, és faszegéllyel, illetve semmilyen más egyéb kemény anyaggal sem.

Mérete H 600 cm SZ 280 cm M 228 cm
Anyaga Porfestett fémlábazat
Súly 210kg
Javasolt életkor 2-14 év
Esésmagasság 130 cm
Esési tér gumiburkolattal 600 x 700 cm
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!