Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Kreatív virágkuckó

Elérhetőség: Előrendelhető
Kreatív, vidám játszótéri fejlesztőelem, melyet óvodások és kisiskolások és mozgásukban korlátozott gyermekek számára is ajánlunk elsősorban
Cikkszám: NAPRAKREAT

Leírás és Paraméterek

A virágkuckó 4 szirma, különböző, fejlesztő játékokat rejt: OXO logikai játékot, az asztalsíkon forgatható dobókockát, homokszitát, geometrikus alakzatokat.

Kialakítása: A vázszerkezet és egyben állványzat hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből készül, ez a betonozható lábazat is. A központi oszlop végét anyagában színezett, árnyékolásra is alkalmas, HDPE műanyagból formázott motívum zárja. 

Telepítéshez szükséges információk:

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep.

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt acélcső betonozásával történik. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet.

Mérete H 223,2 cm SZ 223,2 cm M 208,7 cm
Anyaga porszórásos felületkezeléssel színezett acélcső HDPE műanyag, mart formák, minták
Súly 80kg
Javasolt életkor 2-10 év
Esésmagasság 0 cm
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!