Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Kistorony

Elérhetőség: Előrendelhető
Klasszikus játszótéri csúszdás kistorony, játékos, színes és kreatív kiegészítőkkel -óvodások és kisiskolások számára ajánljuk
Cikkszám: NAPRAKIST

Leírás és Paraméterek

Kialakítása: A vázszerkezet és egyben állványzat hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből készül, ez a betonozható lábazat is. Az oszlopok végét anyagában színezett, árnyékolásra is alkalmas, HDPE műanyagból formázott motívumok zárják. A dobogóra feljutni a cicák által közre fogott, teljesen zárt lépcsőkön lehet.

A terméket kompletten kínáljuk, így annak része a képen látható, rozsdamentes fém csúszdalap is. Ez a csúszdalap a nap sugarainak hatására felmelegedhet, ezért a játékélmény megtartásához kérjük, telepítésnél vegye figyelembe a játék tájolását is.

Telepítéshez szükséges információk:

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt acélcső betonozásával történik. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet. 

Mérete H 420 cm SZ 85 cm M 267cm
Anyaga HDPE műanyag panelek-kiegészítők, díszítő elemek. A fém részek-mászó-és fogódzó elemek színterezett acélcsőből. Rozsdamentes csúszdalap.Az ablakok- áttetsző plexi.
Súly 120kg
Javasolt életkor 2-10év
Esésmagasság 95 cm
Esési tér 390cmx765 cm
Bruttó esési tér 30 m2
Nettó esési tér 28 m2
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz.
Rögzítés színes porfestéssel felületkezelt acélcső betonozásával történik. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!