Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Egyensúlyozó ív Négyes szett

Elérhetőség: Előrendelhető
Négy elemből álló egyensúlyozó pálya, különféle szintű magasságokkal és korlátelemekkel; mókázva fejleszti az egyensúlyt és koordinációs készséget. Elsősorban óvódákba ajánlott.
Cikkszám: NAPRAEIV4

Leírás és Paraméterek

Kialakítása: Az egy szerkezeti egységként átadott 4 elem – két félköríves és két hullámos - lépegető szintjének padozata csavarozással rögzül a betonozható fém lábazatokhoz. A színterezett fém, betonozható kapaszkodókat - a betonozási munkához talajszint megjelölésével – külön adjuk át, a megadott kép szerint.

Telepítéshez szükséges információk:

Az alacsony esésmagasság miatt ütéscsillapító felületként elegendő a gondozott gyep kialakítása az esési téren belül.

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt acélcső betonozásával történik. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet.

Mérete H 435 cm SZ 470 cm M 120 cm Dobogószint:20cm
Anyaga a fém lábazatok és kapaszkodó részek hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből, a lépegető szint padozata csúszásmentes rétegelt lemezből készül
Súly 120kg
Javasolt életkor 2-7 év
Esésmagasság 40 cm
Esési tér 765x 735 cm br.56,5m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!