Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó- Létrás Egyensúlyozó-köteles

Elérhetőség: Előrendelhető
Óvodások, kisiskolások nagy kalandja ez a létrás egyensúlyozó, köteles játék.
Cikkszám: NAPRALEGYENK

Leírás és Paraméterek

Az Egyensúlyozó köteles – termékcsalád segítségével mókázva fejleszthetjük az egyensúlyt és koordinációs készséget valamint erősödik a kar izomzata és a gyerekek limbikus rendszere is.  Elsősorban óvódákba ajánlott.

Kialakítása: A vázszerkezet és egyben állványzat hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből készül, ez a betonozható lábazat is. Az oszlopok végét anyagában színezett, a termékcsalád nevét fémjelző napraforgó motívum zárja. A terméket kompletten kínáljuk, így annak része a képen látható, erősített létrafokból készült lépegető, illetve a kapaszkodóként kialakított acélbetétes kötélszál is, amely vandál biztos acélbetétes kötélből készül

Telepítéshez szükséges információk:

Az alacsony esésmagasság miatt ütéscsillapító felületként elegendő a gondozott gyep kialakítási az esési téren belül. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet.

Mérete H 200 cm SZ 40 cm M 150 cm
Anyaga hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből, a mászó-és fogódzó elemek anyagában színezett acélbetétes kötélből és erősített műanyagból készülnek.
Súly 50kg
Javasolt életkor 3-10 év
Esésmagasság 30 cm
Esési tér 340x 500 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!