Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.

Oszloptartó leszúrható 91x91x900 mm

3.280 Ft (2.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 99999!
Elérhetőség: Raktáron

Ezt a terméket a játékok, árnyékolók, kerítések rögzítéséhez ajánljuk, mely lehetővé teszi, hogy a farészek ne érintkezzenek a talajjal mégis szilárd rögzítést biztosítsanak az egész felépítménynek.

Cikkszám: KÖZTOTL99900

Leírás és Paraméterek

Ezt a terméket a játékok, árnyékolók, kerítések rögzítéséhez ajánljuk, mely lehetővé teszi, hogy a farészek ne érintkezzenek a talajjal mégis szilárd rögzítést biztosítsanak az egész felépítménynek. A leszurótüske laza talajba könnyen leüthető, kötöttebb talajba a föld meglazítása szükséges. Betonozás nélkül is stabil alapot biztosít a felépítménynek, de természetesen igény esetén a betonozása is könnyen megoldható.

 

Különösen ajánljuk hinták és egyéb fajátékok rögzítéséhez, minden olyan helyen ahol betonozás nélkül stabil rögzítést akarunk elérni anélkül, hogy a farészek érintkeznének a talajjal. Igy elkerülhetjük a talajnedvesség felszívását és késleltethetjük a korhadást.

 

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

 

A teljes hosszúság 900 mm, a befogószélesség a négyzetes résznél 90mm x 90mm. A farész rögzítését előfúrt lyukak segítik mindkét oldalon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!