Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Nyaraló házikó

Elérhetőség: Előrendelhető
Alacsony "nyaraló vár" csúszdával és mászókákkal, amit közterületi játszóterekre, bölcsődékbe, óvodákba ajánlunk. Tökéletes a mozgáskordináció, kognitív képességek erősítésére és szerepjátékokra!
Cikkszám: NYHAZBJN062

Leírás és Paraméterek

Alacsony "nyaraló vár" csúszdával és mászókákkal, tetőtérben szobák, ahova létrás és rámpás feljárók vezetnek. A házikó ablakain ki lehet kukucskálni, a szobákban különféle fejlesztő játékok várják a gyermekeket. A „tetőtérből” csúszdán lehet a leggyorsabban leérkezni. A házikó alsó részein kedvelt bújóhelyek vannak. A szobákat kötélhálós híd és mászókás elemek kötik össze.

Kialakítása: A házikó kerete rozsdamentes acélcsőváz; az oldalpanelek HDPE műanyag elemek, mely a házikót és a növényzetet jelenítik meg; acélmagvas kötélelemek, roppantott csomópontokkal.

Telepítéshez szükséges információk:

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem kötelező az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep. Szegély nem lehet az esési téren belül!

A játék rögzítése a fémszerkezet betonozásával történik. A szerkezet betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Mérete H 415,2 cm SZ 343,2 cm M 223,6 cm
Anyaga HDPE műanyag panelek-házikó falai, ülőkéi, díszítő elemei. Színes plexi „ablaküvegek” A fémváz porfestett csőszelvényből készül; rozsdamentes csúszdalap. Kötélelemek-16 mm vastag vandálbiztos, sodrott acélbetétes, polietilén bevonatos, UV sugárzásnak ellenálló kötél, a találkozási pontoknál műanyag, csavarozással fixált, roppantott csomópontokkal rögzítve, préselt alumínium hüvelyekkel rögzítve a játék vázszerkezetéhez és a talajhoz.
Súly 100kg
Javasolt életkor 1-6 év
Esésmagasság 60 cm
Esési tér 770cmx645 cm
Bruttó esési tér 49,7 m2
Nettó esési tér 37,5 m2
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz.
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!