Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Mini Swing- kombinált játék

Elérhetőség: Előrendelhető
Mini Swing- 3in1 kombinált játék- hinta, mászóka és csúszda a legkisebbeknek is!
Cikkszám: MINISWING071

Leírás és Paraméterek

Mini Swing- 3in1 kombinált játék- hinta, mászóka és csúszda a legkisebbeknek is!

Kialakítása: A toronyrész és hintaállvány kapcsolódik egymáshoz. A torony egyik oldalán egy rozsdamentes csúszófelületű, HDPE oldallemezekkel szerelt, beülőkaros csúszda van kialakítva, a szemközti oldalon pedig egy rámpás felmászó.

A hintaállvány 1 db választható (laphinta/bébihinta) hintaülőkével rendelkezik.

Speciális sarokelem! wink
A hintaállvány tartógerendájának és lábainak felső csatlakozásánál egy speciális zártszelvényből készült sarokelemet használunk, melynek köszönhetően:

  • a fa gerendák mind a négy oldalát körbefogja, tartólábak végeit felülről teljesen lezárja, így nem engedi megrepedni a fát a végeinél.
  • nagyfokú stabilitást biztosít az állványrendszernek, mert a fa gerendák nem közvetlenül kapcsolódnak egymáshoz, így nem tudnak elnyíródni a csavarkötések.
  • könnyű helyszíni összeszerelést biztosít, minimális a meghibásodás lehetősége és kicsi a karbantartás igénye.
  • rendkívül biztonságos használatot és hosszú élettartalmat biztosít a játéknak.

Telepítéshez szükséges információk:

Az eszköz szerelvényezésénél ügyeljünk arra, hogy a hintaülőke alja és a talaj között 350 mm távolságot hagyjunk!

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem kötelező az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep. Szegély nem lehet az esési téren belül!

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (tehát a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást.

Mérete H 380 cm SZ 300 cm M 250 cm
Anyaga I. osztályú bélmentes, kontrapozíciósan ragasztott, lekerekített élű fenyőgerendák, csúszásmentes rétegelt lemez. HDPE műanyag panelek. A fém lábazati tartólábak és sarokmerevítők porfestéssel színezett zártszelvényből készülnek, a csúszófelület rozsdamentes csúszdalap. Hintaülőke-gumiborítású, nagy teherbírású, alubetétes laphinta/ gumiborítású, biztonsági bébihinta.
Súly 250kg
Javasolt életkor 1-6 év
Esésmagasság 95 cm (dobogómagasság 60cm)
Esési tér 700cmx502,5 cm
Bruttó esési tér 35,17 m2
Nettó esési tér 29,37 m2
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz. REMMERS Adolit BQ30 alapozó-1sor, REMMERS Rofalin Acryl fedőfesték 2 sor
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal) Egyéb helyeken kereszthornyolt, süllyesztett fejű facsavarokat alkalmazunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!