Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

YUNKA 3 rugós mérleghinta

Elérhetőség: Előrendelhető
YUNKA 3 rugós mérleghinta
Cikkszám: YNK-JN-033

Leírás és Paraméterek

Yunka termékcsalád indiános és természetközeli motívumú 3 rugós mérleghintája, mellyel tematikus játszóterek kialakítása is lehetséges. A szerepjátékra kiválóan alkalmas, egy időben 4-6 gyermek közös játékélményét adja. A csapatszellemet erősítő játékkal a rugókon történő billegő mozgás kiválóan fejleszti a gyermekek limbikus rendszerét.

A játékot készre szerelve adjuk át Vásárlóinknak.

Telepítéshez szükséges információk:

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep. Az esési térbe nem tartozik bele a szegély!


A betonozható acél talapzatot 90x90x40 cm beton alapba ültetjük úgy, hogy a talajszint és a beton felső szintje között legalább 20 cm távolságot hagyjunk, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet.

A rozsdamentes fémből készült termék-részeket telepítés után közvetlenül fémtisztító spray-vel, tiszta, puha, száraz ronggyal kötelező áttörölni, hogy az esetlegesen jelen lévő fémpor szennyeződéseket eltávolítsuk, megakadályozva ezzel a termék elszíneződését, esetleges rozsdásodását.

Mérete H 198 cm SZ 175,5 cm M 60 cm
Anyaga Fém részek-Rozsdamentett acélcső vázelemek, kapaszkodók. Műanyag elemek-HDPE műanyag panelek.Betonozható, színterezett eljárással felületkezelt acélrugó egészségre ártalmatlan külső porfesték bevonattal
Súly 130kg
Javasolt életkor 1-10 év
Esésmagasság 60 cm
Esési tér 504x481 cm
Nettó esési tér 18 m2
Bruttó esési tér 24,2 m2
Felületkezelés környezetbarát, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz.
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal (UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!