Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.

RólunkEngedje meg, hogy röviden bemutassuk vállalkozásunkat.

Cégünk kerti impregnált fa termékekkel, kerítés elemekkel, magánkerti és közterületi játszóterekkel és az ezekhez szükséges játék kiegészítőkkel foglalkozik, immár 15 éve.
Csapatunk napról napra azon fáradozik, hogy a világ különböző országaiból, minőségi, biztonságos és a legújabb trendnek megfelelő termékekkel tudjuk kiszolgálni a hozzánk betérő viszonteladókat és magánvásárlókat. Fa termékeink időtálló, magas minőségű impregnáló anyaggal vannak magas nyomáson telítve. Kizárólag olyan üzemekből válogatunk, ahol a magas minőségi követelményeinket tartani tudják. A játékoknál célunk olyan termékek forgalmazása, tervezése, amelyek szórakoztatást, funkcionalitást és kiváló ár-érték arányt nyújtanak a családok számára. A gyermekek biztonsága kiemelkedően fontos, ezért minden játékfelszerelésünk, tartozékai és összeszerelési anyaga bevizsgált, és az EU szabványoknak megfelelő.


Reméljük hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük.
Kellemes böngészést, kerti munkát, jól megérdemelt pihenést és mindenekelőtt önfeledt játékot kívánunk!