Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Napraforgó Mérleghinta 4 üléses

Elérhetőség: Előrendelhető
Hagyományos négy személyes közterületi mérleghinta játék
Cikkszám: NAPRAMHI4UL

Leírás és Paraméterek

Korszerű anyagok felhasználásával készült, strapabíró, letisztult formavilágú közterületi mérleghinta A tervezésnél kerültük a felesleges elemek használatát, hogy akár a modern stílusú játszótér képébe is illeszkedjen, telepítése könnyen és olcsón megoldható legyen.

Kialakítása: A termék központi galvanizált tartóoszlopa csapágyazott forgóegységgel készül, a biztonságos fogást színes porfestésű, fém, formatervezett kapaszkodókkal biztosítjuk, a kényelmes ülést pedig a színes, műanyag ülőkék biztosítják. Az alapanyagok tartósak és könnyen karbantarthatóak.

Biztonságos:

  • kör alakú kapaszkodóvégek,
  • enyhén bordázott, lekerekített ülőkék-csúszásmentesség,
  • süllyesztett csavarnyílások- nincs ruhabecsípődés!

A gumiabroncs nem tartozéka a Mérleghinta játéknak, azt a Megrendelő szerzi be.

Telepítéshez szükséges információk

Az esési tér kialakításánál az eszköz legszélső pontjaitól mért minimum 100 cm távolságot kell tartani, ez növelhető 150 cm-re is!

Esési tér számítása 150 cm-es távolságok esetén: 3200 x 6000 mm - 19 m2

A játék rögzítése a galvanizálással felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A tartóláb betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren.

A játék telepítésénél ügyeljünk arra, hogy az ülőrész 70 kg-os terhelése mellett a tengely irányában mérve - a terhelt gumiabroncs előtt közvetlenül -, a talajszint és a gerenda alsó része között mért távolság ne legyen kisebb, mint 230 mm, illetve az ülőrész 70 kg-os terhelése mellett az ülőkék legmagasabb pontja ne haladja meg az 1000 mm-t.

Javasolt betontuskók mérete: 700 x D 600 mm 

Felépítmény mérete H 380 cm SZ 20 cm M 100 cm
Anyaga galvanizált fém tartóoszlop,egészségre ártalmatlan külső porfesték bevonattal;lekerekített babapiskóta, műanyag ülőkék
Súly 180kg
Javasolt életkor 0-14 év
Esésmagasság 100 cm
Esési tér 320cmx700 cm (150cm távolság esetén)
Bruttó esési tér 21 m2
Felületkezelés környezetbarát, tartós, UV sugárzásnak ellenálló, mérgező anyagokat nem tartalmaz
Rögzítés A nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, hatlapfejű csavarokkal( UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal) Egyéb helyeken kereszthornyolt, süllyesztett fejű facsavarokkal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!