Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Mászóháló fából készült lépcsőfokokkal 560 x 1900 mm

12.776 Ft (10.060 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Mászóháló fából készült lépcsőfokokkal 560 x 1900 mm egy kiváló minőségű, strapabíró és biztonságos játékeszköz gyermekek számára.

Cikkszám: 3PR03-04C2.00

Leírás és Paraméterek

A lépcsőfokok jó minőségű fából készültek, ami biztosítja a stabilitást és a megbízhatóságot. A lépcsőfokok tágasak és kényelmesek a gyermekek számára, hogy egyszerűen közlekedhessenek rajta. A mászóháló rendkívül sokoldalú és lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy kifejezzék a kreativitásukat és fejlesszék a motoros képességeiket. A mászóháló segíti a testkoordináció és az egyensúly fejlődését, valamint erősíti az izmokat és serkenti a mentális fejlődést. A mászóháló könnyen felállítható és használható. A kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. A termék cikkszáma 3PR03-04C2.00, ami azonosítja és könnyen azonosíthatóvá teszi. A Mászóháló fából készült lépcsőfokokkal 560 x 1900 mm kiváló választás minden olyan szülő számára, akik egy biztonságos és szórakoztató játékot szeretnének gyermekeik számára. Ez a termék nemcsak a gyerek fejlődését támogatja, hanem órákon keresztül szórakoztató és aktív tevékenységet nyújt.

Ez a termék egy nagyszerű megoldást kínál azoknak, akik szeretnék fokozni gyermekeik tevékenységeit és fejleszteni mozgáskoordinációjukat. A mászóháló fából készült, ami nemcsak tartós és stabil, hanem természetes és esztétikus megjelenést is nyújt. A mászóháló lépcsőfokokkal van ellátva, ami segít a gyermekeknek könnyen és biztonságosan mászni. A fokok kényelmesek és megfelelő távolsággal vannak elhelyezve egymástól, hogy biztosítsák a könnyű és biztonságos használatot. A termék méretei 560 x 1900 mm, ami megfelelő helyet biztosít a gyermekek számára, hogy élvezzék a mászás élményét. A mászóháló cikkszáma 3PR03-04C2.00, így könnyedén megtalálható és rendelhető az interneten vagy egyéb értékesítési pontokon. Ez a mászóháló ideális választás otthoni használatra, óvodákba vagy közösségi játéktérre. A gyermekek élvezni fogják az aktív játékot és a testedzést, miközben fejlesztik motoros képességeiket és egyensúlyérzéküket. Használatával gyermeked kalandokban és kreatív játékokban merülhet el. Válassza a mászóhálót fából készült lépcsőfokokkal, hogy társadalmi, fizikai és mentális fejlődését támogassuk gyermekeinknek!

Ez a mászóháló kifejezetten a gyermeki mozgás és fejlődés támogatására lett tervezve. A termék mérete 560 x 1900 mm, ami ideális méretet biztosít a gyerekek számára, hogy könnyedén felmászhassanak rá.

Ajánlott korosztály 3-12 évesek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!