Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

Kerti játszótér - Jungle Gym Bridge modul

189.920 Ft (149.543 Ft + ÁFA)
Kérjük válasszon:
Választható szolgáltatások:
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 99999!
Elérhetőség: Raktáron

Híd modul, amely bármelyik játszótorony praktikus kiegészítője lehet. Egy függőhídból és egy kisebb toronyból álló felépítmény.

Ez a termék egy kiegészítő modul, mely önállóan nem, csak toronyhoz csatlakoztatva használható. Az ára nem tartalmazza a tornyot!
Cikkszám: JG11BRIDGE

Leírás és Paraméterek

Híd modul, amely bármelyik játszótorony praktikus kiegészítője lehet.

Egy függőhídból és egy kisebb toronyból álló felépítmény. A kis torony egyik oldalán mászófal van, másik oldalán pedig egy mászórámpa kötéllel.  Tartozik hozzá egy mászófal, fejvédők és a mászó kötél.

A csomag tartalmaz még:

  • szerelődobozt (csavarok, vasalatok,  betonozható földhorgonyt)
  • részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatót
  • faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül)

Figyelmeztetések:

A termék kültéri, kizárólag lakossági célra használható. Minden játszótorony és modul megfelel a legfrissebb Európai Uniós EN71-es szabványnak és TÜV Nord tanúsítvánnyal rendelkezik.

A játszótereket semmiképp ne telepítsék kemény felületre, (beton, salak, murva, stb.), hanem kizárólag puha talajra történjen a telepítés. (jó minőségű gyep, homok, vagy öntött gumilap ajánlott)

A termék vásárlásakor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előírt biztonsági távolság minden irányban minimum 2 méter.

Faanyag információ:

A kerti játszóterek faanyagai minden esetben magas nyomáson telített, impregnált borovi fenyőből készülnek. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer védi a fát, ugyanakkor, hogy hosszú távon megvédjük a fa minőségét, mindenképp érdemes felületi kezelést, lazúrozást adni a faanyagnak.

Fontos tudnivalókért a faanyagokról, garanciális feltételekről és bővebb információkért kérjük kattintson ide.

A képen szereplő kiegészítők a modul árában nincsenek benne. Amennyiben ezekkel is szívesen kiegészíti a tornyot, alább, a kapcsolódó termékek listájából ki tudja választani:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!