Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.

GY.I.K.

 


1- Szálas faanyag, Vágott faanyag:

Amikor szálas faanyagról beszélünk, akkor az alapanyagok hosszú szálban értendőek, különböző átmérőkben. Akár  3,6 m hosszú szálakról. Ezekből készülnek a játékok. Ezek impregnált borovi fenyő anyagok, amik magas nyomáson telítettek, ezért jobban ellenállnak a korhadásnak, gombásodásnak, rovarkároknak. Önnek ezek után már nem szükséges kezelnie.

A vágott faanyagok esetében a játéknak megfelelő méretben darabolnánk ,de jelenleg erre nincs kapacitásunk.

A Fungoo játékok esetében  előre vannak darabolva a faanyagok, tehát a darabolás benne van az árban. 

2-  Mit tartalmaz a szerelő doboz?

A szerelődobozban az összes alkatrész benne van ,ami a torony szereléséhez szükséges. (Csavarok, műanyag alkatrészek, vasalatok, szerelési útmutató) Tehát faanyagot, csúszdát, gyereket nem tartalmaz.:-)

3- Szállítás

Több különböző szállítási módot adunk meg annak megfelelően, hogy hogyan kérik, illetve hogyan tudjuk adni a termékeket.

Az összeszerelt tornyok esetében a telephelyünkön átvehetőek, vagy tőlünk független szállítóval egyeztetve kiszállítatjuk. Ebben az esetben kérjük feltétlenül egyeztessen kollégánkkal a félreértések elkerülése végett.

4 - Fenyő faanyagok általános leírása - természetes fahibák

A letöltésért kattintson az alábbi ikonra: