Barion Pixel
Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.
Jóváhagyom

GY.I.K.


1- Szálas faanyag:

Amikor szálas faanyagról beszélünk, akkor az alapanyagok hosszú szálban értendőek, különböző átmérőkben. Akár  3,6 m hosszú szálakról. Ezekből készülnek a játékok. Ezek impregnált borovi fenyő anyagok, amik magas nyomáson telítettek, ezért jobban ellenállnak a korhadásnak, gombásodásnak, rovarkároknak. Önnek ezek után már nem szükséges kezelnie.

A Fungoo játékok esetében  előre vannak darabolva a faanyagok, tehát a darabolás benne van az árban. 

2- Mit tartalmaz az alap ár?

A kerti játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza a faanyagot, a termék összeszereléséhez szükséges szerelődobozt, a részletes összeszerelési és vágási útmutatót.

Alapáron a faanyag méretre vágás és előfúrás nélkül kerül átadásra!

A feltüntetett alapár a 7x7 cm-es oszlopból készült játszótoronyra vonatkozik. Azonban lehetősége van kiválasztani az erősebb, 9x9 cm-es oszlop méretet is akár, melynek plusz értékét minden esetben feltüntetjük. Általánosságban elmondható, hogy a 9x9 oszlopokból stabilabb a torony.

3- Mi a méretre vágás?

A szálas faanyagokat minden esetben méretre kell vágni (kivéve Fungoo márka). Ezt elvégezheti otthon Ön is vagy igényelheti tőlünk a "választható szolgáltatások" legördülő menüpontjában. A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges.

4-  Mit tartalmaz a szerelő doboz?

A szerelődobozban az összes alkatrész benne van ,ami a torony szereléséhez szükséges. (Csavarok, műanyag alkatrészek, vasalatok, szerelési útmutató) Tehát faanyagot, csúszdát, gyereket nem tartalmaz.:-)

5- Telephelyi szerelés

A  tornyokat itt, a telephelyünkön (Érd, Elvira utca 33.), méretre vágást követően igény szerint össze is szereljük, majd értesítjük Önt az elkészítést követően.

Ha nem kér telephelyi szerelést: akkor Önnek kell az otthonában ezt megtennie ,az összeszerelési útmutató és letölthető alaprajz segítségével, előfuratok azonban nincsenek.

Ha kéri a telephelyi szerelést: abban az esetben csak 2 teendő van a tornyokat illetően a kiszállításkor: Az összeszerelt torony autóról való leszedéséhez általában 2-4fő segítsége szükséges lehet, de ezt kollégánk szállítást megelőzően jelezni fogja. A másik, hogy a tornyot legvégül földhorgonnyal rögzíteni szükséges a talajba; ezt Önnek kell megtennie, de a földhorgonyt természetesen biztosítjuk.

6- Szállítás

A vevői igények maximális kielégítésére törekszünk, így több szolgáltatóval is dolgozunk, illetve üzletünkben személyes átvételre is lehetőség van.

Kisebb súlyú és terjedelmű normál csomagok esetében GLS, MPL és Packeta futárszolgálat segítségével házhoz küldhetjük megrendelését.

Nagyobb/nehezebb termékek házhozszállítására is van mód teherfutárral is az ország egész területén. Saját szervezésben vagy külső fuvarozó fél bevonásával az vágott facsomagokat vagy akár a készre szerelt tornyokat is kiszállítjuk. Ezekhez kérje egyedi ajánlatunkat, mi mindig megkeressük az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot!

Az összeszerelt tornyok esetében a telephelyünkön is átvehető, ez az ún. telephelyi átvétel. Ekkor a fuvart a vevő szervezi magánk, az áru felrakodásában segítünk.

A torony telephelyről házhoz szállítása: Ebben az esetben kérjük feltétlenül egyeztessen kollégánkkal a félreértések elkerülése végett. A rakodáshoz mindenképpen szükség van a helyszínen 3 ember közreműködésében, a szálllítási díjak a felrakodás és fuvarozás költségét tartalmazzák.

A többi rendeléshez hasonlóan, a kiszállítás költsége nincs belekalkulálva a szerelési költségbe és a vételárba sem, ez minden esetben egyedileg lesz kiszámolva és a vevővel egyeztetve. 

7- Milyen talajra szükséges rögzíteni a tornyokat?

A játszótereket semmiképp ne telepítsék közvetlen kemény felületre, (beton, salak, murva, stb.), hanem kizárólag puha talajra történjen a telepítés. Jó minőségű egyenletes talaj, gyep, homok ajánlott. 

8- Minden torony kiegészíthető mindenfajta modullal?

A Blue Rabbit tornyokat jól variálhatjuk nemcsak Blue Rabbit kiegészítőkkel, hanem saját gyártású Gigawood modulokkal is. Általánosságban elmondható, hogy a Gigawood modulok minden toronyhoz hozzá illeszthetők smiley A Jungle Gym tornyokhoz Blue Rabbit kiegészítők nem igazán javasoltak. A toronytól eltérő gyártmányú kiegészítő modul vásárlása előtt kérje kollégánk segítségét.

9- Biztonságos használat feltételei

A termék vásárlásakor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előírt biztonsági távolság minden irányban minimum 2 méter.

A termék kültéri, kizárólag lakossági célra használható. Minden játszótorony és modul megfelel a legfrissebb Európai Uniós EN71-es szabványnak és TÜV Nord tanúsítvánnyal rendelkezik.

10 - Fenyő faanyagok általános leírása - természetes fahibák

A letöltésért kattintson az alábbi ikonra: