Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.

AKCIÓS!Blue Rabbit 2.0 - Lookout 060 cm platform magassággal "S" ÖSSZESZERELT ÁLLAPOTBAN csúszda nélkül

251.525 Ft 236.525 Ft (186.240 Ft + ÁFA)
15.000 Ft
Kérjük válasszon:
1,2 m csúszda színe:
Menny.:db
Cikkszám: 008.001.008.001-60-sz
Elérhetőség: Raktáron

Vigyázat! Szórakozás túltöltve

Most egy igazán kihagyhatatlan AKCIÓS ajánlattal rukkoltunk elő. 9x9 cm-es oszlopból, szerelt állapotban, telephelyi átvétellel!

Gyártó: Blue Rabbit

Leírás és Paraméterek

A Lookout torony egy multifunkcionális játszótorony és játszóház.  A torony platformmagassága két különböző méretben választható (60 cm és 90 cm), amelyet ráadásul két oldalról is meg lehet közelíteni. Választható hozzá hinta (@swing) vagy mászókás-hinta (@challanger) modul. Figyelem! Csak a 90 cm platform magasságú tornyokhoz lehet csatlakoztatni a modulokat, a 60 cm platform magasságú toronyhoz nem lehet!

A játszóház ideális bújócskázáshoz vagy elvonuláshoz, hiszen igazi mágneszárral rendelkezik. Oldalán pedig egy pult van, amely segítségével boltosat vagy egyéb szerepjátékot is játszatnak a gyerekek.

A kicsik azonnal beleszeretnek ebbe az aranyos Blue Rabbit Lookout játszótérbe és számos játéklehetőségébe.


Figyelmeztetések:

A termék kültéri, kizárólag lakossági célra használható. Minden játszótorony és modul megfelel a legfrissebb Európai Uniós EN71-es szabványnak és TÜV Nord tanúsítvánnyal rendelkezik.

A játszótereket semmiképp ne telepítsék kemény felületre, (beton, salak, murva, stb.), hanem kizárólag puha talajra történjen a telepítés. (jó minőségű gyep, homok, vagy öntött gumilap ajánlott)

A termék vásárlásakor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előírt biztonsági távolság minden irányban minimum 2 méter.

Faanyag információ:

A kerti játszóterek faanyagai minden esetben magas nyomáson telített, impregnált borovi fenyőből készülnek. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer védi a fát, ugyanakkor, hogy hosszú távon megvédjük a fa minőségét, mindenképp érdemes felületi kezelést, lazúrozást adni a faanyagnak.

Fontos tudnivalókért a faanyagokról, garanciális feltételekről és bővebb információkért kérjük kattintson ide.

A képen szereplő kiegészítők a torony árában nincsenek benne. Amennyiben ezekkel is szívesen kiegészíti a tornyot , alább a kapcsolódó termékek listájából ki tudja választani:

csúszda induló magasság 60cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!